GooMass konu başlıklarını yazmak yerine daha çok işe yaracak şekilde bilgi aktarmaya çalışacağım. Böylece GooMass içeriğinin ne olduğunu merak edenler  için daha doyurucu bilgi olacaktır.

GooMass’ta her biri 20-30 dakikalık çeşitli videolu derslerin yanında normal bir kitap boyutu olarak düşünüldüğünde (a5) yaklaşık 1200 sayfalık resimli anlatımlardan oluşan yazılı bir eğitim rehberi bulunuyor. GooMass içerisinde anlatılan bilgilerle para kazanabilmek için insan gücüne yani emeğe ihtiyaç var. Aslında yarı otomatik bir kazanç modeli. GooMass bir yazılım yani program olarak bilgisayarınıza kuruluyor, sadece size özel verilen kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yaparak tüm derslere ulaşıyorsunuz.

GooMass internetten bir web site yada web sitesi kurmadan nasıl para kazanacağınızı anlatan bir eğitim setidir. Örneğin ; bazen forumlarda yada sitelerde gezinirken banner reklamlar gürürsünüz. İşte bu reklamları verenlerin çoğu aslında ürünün kendi sahibi değildir. Bazıları (büyük çoğunluğu) çözüm ortaklarıdır. Yani pek çok insan ürünün sahibi olmasa dahi o ürünü satarak ürün sahibinden komisyon kazanır. Evinde bilgisayarının başında çeşitli yerlerden ürüne reklamlar yaparak satış yaparsın para kazanırsın.

Yukarıdaki anlattığım bir çeşit hızlı para kazanma (avcı stratejisi) yöntemidir. Bunu yanısıra GooMass da çiftçi stratejisi olarak adlandırılan (önerilen) pasif kazanç yolu da var. Pasif kazancı ise şöyle tanımlayabilirim ;
Pasif kazançta hiç reklam maliyetiniz olmaz. Kazandığınız para direk cebinize kalır. İlk başta çalışır fakat bir kaç ay hiç para kazanamazsınız. Ancak bir kaç ay sonra çalışmalarınız meyvesini vermeye başlar. Yani bir nevi bunu bir kuluçka dönemi var olduğunu düşünelim. Çalışmadan kastımız,  çeşitli mecralarda (facebook,twitter,web site kurarak, çeşitli forumlar,sosyal ağlardaki kalabalık gruplarda) ürününüz hakkında tanıtım yaparak sizin tanıtımlarınız neticesinde gerçekleşen satışlardan komisyon almak.

Tabiki sizin satışlarınızı takip eden özel bir havuz var. Ürün sahibi ile satış ortağına aracılık yapan bir aracı kurum var. Tıpkı gittigidiyor’un ödeme yöntemi gibi. Önce müşteri parayı aracı kuruma öder. Sonra kurum satış ortağı ve ürün sahibi parasını dağıtır. Dünyada bu sistemi uygulayan en keskin ve çarpıcı örnek ise amazon.com diyebilirim. 1600 dolarlık Canon eos fotoğraf makinesi ilk çıktığını günlerde, %4 komisyonla Adwords’ten 7 adet  sattığımı biliyorum. Fotoğraf makinesi satılırken ben pc başında dahi değildim.
 
Kısaca GooMass  bu ve benzeri konular üzerine yoğunlaşan gerek sermayeli gerekse sermayesiz web sitelerinizi size para kazandıran bir işyerine nasıl dönüştirebileceğinizi, gerekse internette geçirdiğiniz dünya kadar boş zamanı nasıl para dönüştürebileceğinizi öğreten bir eğitim setidir. İçeriği internetten para kazanmak ile ilgilidir.

Yukarıda anlattığım reklam türleri makale de yazmacağım kadar çeşitli ve sadece insanın hayal gücü ile sınırlıdır. GooMass da anlatılan öğretilen sistem anket veya reklam tıkla kazan değildir. Çünkü ürünler ve bu ürünleri satın alan kişiler var. Temelde günlük yaşamdaki ticaret şekline benzese de bunu farklı kılan en önemli özellik; hiç bir sermayesi olmayan bir kişinin bile sanki internette şirketi varmış gibi yüzlerce ürünü kendi malıymış gibi satabilmesidir.

Satış ortaklığı ile internetten para kazanma sistemi geleceğin ticaret şeklidir. Artık bunun önüne geçilebileceğini sanmıyorum. Çünkü son iki senede bile çok ünlü alışveriş siteleri bu sisteme geçti. (Örneğin son 1 senede markafoni, trendyol,markalonga) siteleri.

İşin özü internetten para kazanmak isteyenler yada daha önce internetten para kazanma yollarını denemiş fakat başarılı olamamış kişiler mutlaka GooMass ı denemeliler...

0 yorum :

Yorum Gönder


 
GooMass İnternetten Para Kazanma Kiti Bulmacanın Kayıp Parçası Mı ? © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top